ProductWijzer

De E-Scan voor Ondernemers

De E-Scan voor ondernemers is een online scan van uw ondernemerscompetentie. Dit instrument is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar succesvol ondernemerschap dat in 1995 is gestart en continu wordt geëvalueerd. De uitkomst van de E-Scan laat ondernemers zien hoe hun ondernemerscompetentie scoort. Ze zien hun sterke punten. Punten die kunnen worden verbeterd en hoe die kunnen worden ontwikkeld.

 

De E-Scan wordt succesvol ingezet in Nederland, Engeland en Duitsland. In Nederland heeft bijvoorbeeld de Rabobank de E-Scan opgenomen in hun standaard ondernemingsplan, gebruikt het UWV het in haar dienstverlening, hanteert de Kamer van Koophandel het in ondernemersprojecten, gebruiken scholen het in hun onderwijs voor het ontwikkelen van ondernemerschap bij studenten en gebruiken franchise organisaties het in hun beoordeling en begeleiding van hun franchisenemers. Al meer dan 400.000 mensen hebben de E-Scan gedaan en daarmee inzicht gekregen in hun ondernemendheid. Doe de E-Scan voor ondernemers, het levert u altijd winst op.

 

 

Heeft u de E-Scan voor ondernemers al gedaan? Log dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord dat u heeft ontvangen van uw OndernemerWijzer coach.