ProductWijzer

Het ondernemersgedrag heeft een grote invloed heeft op de bedrijfsprestaties van de onderneming. Daarom is de ontwikkeling van de ondernemer het uitgangspunt in onze begeleiding.

 

Wij zijn er specifiek voor de ondernemer die wil groeien! Wat voor een ondernemer bent u? Wat wilt u bereiken? Welke rol speelt uw onderneming hierin? Wat voor gevolgen heeft dit voor uw bedrijfsprestaties? Wat zijn de volgende stappen daarin? Dat zijn voorbeelden van vragen die centraal staan in de coaching van OndernemerWijzer.

 

De coach is hiervoor specifiek door ons opgeleid en gecertificeerd. Hierdoor kan hij gebruik maken van onze wetenschappelijk onderbouwde modellen en tools zoals de "E-Scan voor ondernemers". De OndernemerWijzer coach houdt u scherp en is voor u een sparringpartner die ook oog heeft voor uw ambities maar ook blinde vlekken en ego.

 

De OndernemerWijzer coach heeft kwaliteiten in coaching maar beschikt ook over gedegen kennis van ondernemerschap en bedrijfseconomie. Hij of zij pleegt de juiste interventies waardoor u focus op uw toekomst krijgt en houdt en uiteindelijk persoonlijk groeit en zakelijk rendement realiseert.