ProductWijzer

De accountant heeft als einddoel het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de fiscale aangiften. Hij beschikt over de instrumenten en opleiding om de zaken uit het verleden vast te leggen en een betrouwbaar beeld te geven van het vermogen en resultaat van de onderneming.

 

Dit is belangrijk maar onvoldoende voor de ondernemer die wil groeien. Want die wil continu vooruitkijken. Daarom vormt dit voor OndernemerWijzer juist het startpunt, waardoor wij waarde toevoegen aan de accountant.

 

De administratie is de fundering voor toekomstige groei. Het is van groot belang om de administratie, financieel en niet financieel zo in te richten en te verwerken dat deze ook snel betrouwbare bedrijfsinformatie oplevert. De administratie vormt een belangrijk fundament voor OndernemerWijzer. U kunt blijven werken met uw accountant. U kunt ook gebruik maken van onze partner in administratieve en fiscale zaken, waar u ook terecht kunt voor financieringen, bedrijfsovernames als ook uw persoonlijke financiële planning.

Accounting