ProductWijzer

Professional Planner

De Professional Planner World biedt u de perfecte hulpmiddelen om snel te handelen in snel wijzigende marktomstandigheden. Professional Planner World is het complete, geïntegreerde software platform voor budgetteren, analyseren, rapporteren en consolideren. Met een druk op de knop krijgt u alle relevante informatie voor afzonderlijke functionarissen, maar ook geconsolideerde managementinformatie die u helpt bij het invullen van een succesvolle bedrijfsstrategie.

 

Of uw onderneming groot en complex is of relatief klein en overzichtelijk, voor ieder soort organisatie kunnen wij oplossingen aanbieden die passen bij uw eisen en wensen. Uw voordeel: betrouwbare managementinformatie terwijl u tijd bespaart, zonder kostbare maatwerkoplossingen!

 

De Professional Planner World bestaat uit 4 softwarepakketten die afzonderlijk te gebruiken zijn, maar ook volledig geïntegreerd kunnen worden. Of u nu verbeteringen wenst in uw budgetteringsproces, betere forecasts wenst, sneller wil kunnen analyseren of complexe consolidaties wil automatiseren: De Professional Planner World biedt u een oplossing die bij u past!

 

Meer op weten Professional Planner, klik op een logo en bekijk de video's

 

 

video 1                                        video 2